Rekod 23

 

Zaman aku student kat luar negara tu, email cuma limited untuk staff, student MIS/Computer, pengguna VAX sahaja. Internet sangat limited, WWW pun untuk university research saja. PC masa tu running DOS 2.3, Windows 1.0 cuma keluar beberapa tahun lepas tu.

Sekarang ni.. fuuhh… macam-macam ada.. Dengan teknologi sekarang, nak message lucah sangat-sangat senang…

Tapi, aku tak pernah mintak, dan Z pun tak mahu buat, hantar gambar-gambar bogel, atau ambik gambar sendiri.. Memang pernah lah aku buat, siapa yang tak pernah buat, ha..? Jangan bohong la.. Aku rajin padam immediately bila dah habis sessi.. Tapi bab gambar dengan video ni cerita lain la..

Aku nak cerita pasal mesej lucah.. Walau zaman takde internet pun, masih boleh mesej lucah… Pakai surat biasa jer..

Mail service kat US memang reliable sangat. 2 hari, surat dah sampai. Aku dapat internship kat tempat lain. Z tak boleh ikut sebab dia ada kelas sendiri. Jadi, telefon dengan surat saja lah pengubat rindu. Aku janji, aku ingat kami lah yang mencipta ‘phone-sex’.. Naturally jadi bila kat telefon, cakap rindu, cakap rindu pantat, rindu konek, rindu kongkek… Terus buat kerja melancap masing-masing, sambil cakap kotor, sambil mengeluh, mencungap-cungap, sambil tangan aku melancap konek aku, tangan Z main kelentit, sampai klimaks.. Sedap tapi seksa tapi sedap… Bila berjauhan macam tu, rindu dendam sangat mencengkam, horny dia memang gila semacam..

Betul kata orang, sayang bini tinggal-tinggalkan…

Bab surat, Z yang mula dulu.. Dia pandai melukis.. Dia lukis gambar konek (konek aku), konek pancut, gambar perempuan (dia lah) kulum konek, gambar pantat kembang, gambar konek kena rodok…

Ada sekali, aku terlambat nak gi tempat kerja/internship, aku simpan surat dia, aku baca kat ofis.. Adui.. gambar memberahikan.. Aku tak boleh call long distance, sebab tak tahan dan rindu sangat, aku masuk toilet, melancap sambil tengok gambar yang Z lukis.. Malam tu, aku call Z cerita apa aku buat, tau-tau, Z tengah raba pantat dan main kelentit dia… kata dia.. Aku sayu bila dia klimaks sambil aku dengar kat telefon..

Nanti lah.. edisi seterusnya aku akan kongsi serba sedikit mesej-mesej lucah aku dengan Z..

 

 

One thought on “Rekod 23

  1. colee1980 says:

    Message lucah tak pernah cuba lagi. Cuma pernah rekod (guna camcoder) aksi saya tengah menjilat pantat atas countertop kat dry kitchen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s