Rekod 22

 

Dah lama tak update. Sibuk dengan kerja, dan macam-macam hal orang “tua”. Kesihatan pun makin menurun, prestasi kongkek semakin hari semakin menurun. Dalam diam, aku rasa agak lega sebab nafsu Z tak meningkat macam kebanyakan orang bila mencapai umur macam ni. Tapi Z punya handling aku memang aku akui semakin mantap…

Masa aku student dulu, sebelum bernikah, aku pernah terdedah dengan culture nudist atau naturism. Panjang nak cerita, tapi aku tak lah join. Camner pulak nak tayang batang orang asia kat mat dengan minah saleh yang biasa tengok batang besar dan panjang. Tapi, sebenarnya aku memang takde selera apa pun nak join, walaupun untuk eksperimen. Semasa aku dah bekerja, ada satu assignment aku di luar negara, aku terdedah pulak dengan pantai ‘clothing optional’. Aku cuma nak jalan-jalan, tak sangka langsung pantai tu ramai yang topless, bogel sepenuhnya, lelaki perempuan tak kira umur pulak tu. Masa tu aku sorang jer. Aku takde duit nak bawak Z sekali. Bila aku sedar, aku langsung je patah balik.. rasa macam pervert sebab aku pakai baju penuh. Tapi dengan tayangan free macam tu, biasalah.. membonjol seluar aku sebab dah stim.. Orang muda lagi la katakan..

Masa patah balik tu, aku lalu kawasan semak. Aku perasan bayang orang. Aku tak intai, tapi bila aku lalu bahagian yang terdedah, terang jelas ada 2 pasangan tengah kongkek, dengan 3 atau 4 orang lain menonton.. Adui.. Kalut aku.. Diorang nampak aku, tapi buat selambak jer.. Aku jalan jer terus..

Aku rasa aku nak cerita ni mungkin sebab nak ‘temper’ sikit cerita aku sebelum ni.. Aku memang ada fantasi nak kongkek Z kat tempat-tempat awam, dan beberapa kali berjaya buat. Kat pantai, dalam kereta kat parking lot, dalam kereta tepi kebun, dalam kereta sambil jalan (blow job, hand job), dengan pintu balkoni hotel terbuka, balkoni rumah sendiri dan lain. Dan aku tak puas kongkek kalau tak telanjang bulat betul-betul (tapi ada jugak aku pernah kongkek Z dari belakang, sambil berdiri kat balkoni hotel siang hari dengan ramai orang, tapi orang lain tak perasan sebab kami lengkap berpakaian siap dengan Z pakai tudung macam biasa, cuma konek aku keluar celah zip seluar aku, kain baju kurung Z terselak ke atas cukup untuk aku terjah pantat dia dari belakang. Ini cerita ringkas, sebab kami balik company function kat hotel, aku dapat bilik hotel, bila balik bilik aku kejutkan Z dengan merodok pantat dia dari belakang camtu. Tak sampai seminit pun, lepas tu kitorang masuk, tutup langsir dan kongkek bogel ganas macam biasa).

Bezanya, fantasi dan kenyataannya, aku bukan nak tayang permainan aku dengan Z untuk orang ramai. Aku bukan exhibitionist. Aku cuma teruja nak kongkek kat tempat-tempat terbuka, tapi tak de orang. Bezanya, bila aku ternampak orang-orang biasa kongkek ‘live’ macam tu, dan orang-orang ni bukan pelakon porno, aku terbayang kalau aku pulak dipertonton orang. Orang yang aku nampak kat pantai tu, bukan model, bukan pelakon, bukan muda. Diorang orang biasa.. umur dalam 40-an dan 50-an, lelaki botak, perut buncit (batang besar pulak.. ), yang perempuan macam makcik-makcik, tetek melebeh, perut berlapis… Pendek kata, hanya seperti orang kebanyakan. Aku betul-betul tak faham rationale orang yang suka dipertonton.

Hmmm.. ini mungkin bukan catatan rekod yang dinantikan, tapi inilah rekod aku kali ni..

Oh.. baik aku tambah… Patut cerita sebab dah lama sangat tak jadi macam ni..  Malam tadi sebab panas, aku tidur bogel. Z, separuh bogel.. Sebelum subuh tadi, iaitu beberapa jam yang lalu, batang aku tegak naik.. Aku gerak Z, dia nampak, dia terkam konek aku, dia kulum, lepas tu dia ride aku sampai aku terpancut. Dia terjelepuk baring, tangan dia capai tangan aku suruh korek pantat dia. Aku pun korek sampai dia pun klimak… dan … terpancut..! Lepas tu, sambung tidur sampai hampir terlepas subuh… Short, but sweet, intense, crazy, and hot fucking..

 

 

One thought on “Rekod 22

  1. colee1980 says:

    Pernah bogel… tetapi setakat di locker room dan gym sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s