Rekod 21

Buntu aku malam ni, takde idea atau ingatan yang dulu-dulu. So, aku nak buat sedikit nota dulu, lepas tu, aku akan cuba ingatkan satu persatu.

Aku rasa, aku nak senaraikan fantasi aku, dengan nota samada dah jadi kenyataan atau tidak.

  1. Kongkek di atas pantai – 1 kali. Yang ni, aku berangan nak buat lagi.
  2. Dalam kereta – sudah 3 kali. Fantasi aku setahun sekali.
  3. Balcony rumah – beberapa kali.
  4. Balcony hotel – 2, 3 kali.
  5. Ruang tamu rumah – banyak kali, tak terkira dah.
  6. Dapur – beberapa kali.
  7. Atas meja makan – sekurang-kurangnya 5 kali kot.
  8. Bilik-bilik lain dalam rumah – Z pantang dalam bilik anak2.. so, tak pernah.
  9. Dalam office / pejabat tempat kerja – 2 kali. Termasuk sekali atas meja conference room.
  10. Restoran – handjob 2 kali.
  11. Atas bot – Z kena korek pantat, 1 kali.
  12. Blow job sambil aku drive (ni sangat bahaya..) – 1 kali
  13. Dalam bas (express) – dapat handjob, sekali
  14. Dalam keretapi (1st class, tempat tidur) – 1 kali
  15. Dalam tandas awam lelaki – 1 kali
  16. Atas kapalterbang – dapat gentel, tak sempat pancut.
  17. Dalam tandas awam perempuan – tak berjaya. Z tak bagi.
  18. Dalam lif – beberapa kali cuba, tapi cuma sempat raba pantat, konek jer.
  19. Bilik cuba pakaian kat kedai/mall – belum berjaya. Z takut.
  20. Atas padang atau taman – belum tertunai.
  21. Atas buaian – belum terlaksana
  22. Dalam panggung wayang – belum tercapai.
  23. Dalam air (laut ke, swimming pool ke) – tak berjaya. Z phobia takut pantat masuk air… Iya ke?

Nanti sambung….

One thought on “Rekod 21

  1. colee1980 says:

    Dalam checklist di atas yang saya pernah lakukan adalah (no. 2: handjob masa drive tengah malam), (no. 12: minta blowjob sebab mengantuk masa drive bila nak ke Kedah), (no. 6: dekat dry kitchen biasa buat on table top), (no. 7: dining hall atas coffee table), Bilik air saya ada counter top, so bangun pagi memang main di bilik air. Make love dalam bilik jarang sebab cepat pancut dalam posisi missionary. Routine setiap pagi jilat pantat for her and its either kongkek or at least blowjob for me. Petang balik kerja its jilat pantat again for her and kongkek pantat for me. Malam…biasa tidur. Time period ikut mood dia biasa dapat handjob je itupun sekali sekala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s