Rekod 19

Harini, kepala tak ingat dengan jelas sejarah kongkek aku yang dulu-dulu, yang boleh aku ceritakan kat sini. Kalau nak cerita posisi-posisi yang aku dengan Z cuba, itu semua cerita biasa. Aku mengaku aku banyak belajar dari tengok video porno… bukan kerap sangat pun.. dan bukan aku suka tengok pun.. Almaklumlah.. nak banding batang konek aku dengan pelakon porno tu memang tak ter challenge ler… Melayu punya  batang dengan batang mat salleh tu camne nak compare kan..? Tak mau lah aku kalau Z terbanding-banding pulak… Z pun, bukan suka tengok porno sebab tetek pelakon tu semua besar-besar giler, sedangkan dia punya dia kata kecik… Tapi pada aku.. adui.. aku boleh basah kepala butuh aku kalau Z tayang tetek dia kat aku.. sampai sekarang pun..!

Dulu aku pernah cerita yang aku rodok pantat Z kat tepi pantai kat Pulau Pangkor malam-malam… Itu bukan kali pertama aku dengan Z main ‘open air’ camtu.. Tapi kali ni, aku nak singkap kembali pengalaman ‘semi open-air’… Bukan istimewa camner pun.. aku rasa biasa jer..

Sejarah ni pun bukan yang pertama kali.. Aku pilih yang ini sebab ini jer yang aku teringat sekarang.. Kali ni, aku dengan Z dah bertahun balik ke Malaysia, dah bekerja, dah ada anak 3 dah… Kalau tak silap aku, aku yang gatal yang ajak Z check-in hotel kat KL. Anak-anak tinggal rumah. Yang aku ingat, time tu aku horny memanjang, tiba-tiba jer aku cadang kat Z untuk tidur hotel, macam buat affair.. Z tanya kenapa, aku cakap saja jer.. nak rodok pantat nak pancut dalam-dalam… Z jegil mata dia kat aku sambil tampar lengan aku – tampar sayang… Eeeii… tak malu nya mintak pantat orang, camtu lah Z punya balas… Aku cakap balik, dah ketagih, nak buat camner..? Lebih kurang camtu lah..

Pendek cerita, hujung minggu tu, hari Jumaat, aku ambik half day, Z pun, lepas Jumaat aku dah ready jemput dia kat ofis dia, 10 minit lepas tu dah kat lobby hotel check-in.. Best.. dapat bilik yang tingkat atas-atas kat hotel 30 tingkat tu (aku tak ingat berapa tingkat, tapi towering gak). Balcony dia boleh nampak KLCC, tapi, takde bangunan tinggi menghalang.. Balcony dia berdinding, jadi jiran sebelah kalau nak intai tak boleh..

Aku ingat lagi aku tension sekejap sebab Z ajak tunggu Asar dulu.. Walhal aku dah tak sabar nak rodok pantat dia dah.. Z pun sengaja jer buat aku tension camtu.. Adui…

Lepas solat Asar berjemaah, aku terus terkam Z dengan dia dalam telekong dia.. Z tolak aku.. Eiiee.. Sabar la sayang… Mana boleh sabar kan? Suasana hotel memang selalu merangsang nafsu aku. Lagipun, itu tujuan aku check in pun.. nak kongkek buas-buas, bising bising dengan takde anak-anak atau bibik mendengar… Z bangun, dengan penuh slow motion dia bukak telekong dia satu persatu.. Adui.. memang menyiksa.. Lepas tu, dia kata, tunggu sayang… Dia capai beg kecik dia, dan dia masuk bilik air… Aku rasa nak hantok kepala aku kat dinding… Alaaahh, aku kata.. tak payah lah buat apa-apa, tak tahan ni… Z cuma gelak sambil lesap masuk bilik air…

Aku terpikir, nak bogel terus ke tak… Kadang-kadang, aku rasa sangat stim kalau Z yang bogelkan aku… Aaahh.. baik aku pakai baju penuh lah sampai dia keluar… konon nak protes lah… Entah lepas 24 jam lepas tu (itu yang aku rasa… yang bebenor nya, ntah-ntah 2, 3 minit jer..) Z pun keluar bilik air.. Hilang tension aku…

Z pakai lingerie… bukan first time, tapi aku ingat, dah lama dah dia tak pakai lingerie untuk aku… Adui.. aku terpancut air mazi aku jadi basah giler sampai tembus seluar dalam aku.. Siap dengan stokin fishnet yang aku belikan dia, dan crotchless panties.. Z pakai lipstik merah yang dia cuma pakai kalau nak goda aku jer… Aku dah terawang-awang dah..

Dalam masa 15 ke 30 minit berikutnya, bermulalah aksi aku di bogel, konek aku di kulum, tetek Z di ramas, dicium, pantat Z di jilat, aku masuk konek keras aku sambil berdiri, rodok pantat Z duduk terkangkang atas kerusi, konek aku keluar masuk pantat Z sambil Z menonggeng, aku duduk kerusi sambil Z mengangkang duduk atas aku dengan konek aku terbenam dalam pantat Z… Aku tak bagi Z bukak lingerie dia sepanjang kami kongkek.., Sampai aku pancut kat luar (tak nak Z mengandung, dia tak makan pil..). Berselepet air mani aku kat lingeri dia, kena rambut dia, dengan atas karpet.. Aku buat dia climax dengan jari sambil dia duduk terkangkang atas kerusi, aku duduk atas lantai/karpet jer.. Best giler..

Bila Z dah climax.. dia terus jer duduk terkangkang dengan pantat basah dia melopong, kepala tersandar kebelakang. Aku letak kepala aku kat riba dia, kengkadang aku cium kelentit dengan pantat dia.. Kami rest sebentar.. Lepas tu baru kami perasan… Pintu balcony terbuka luas, langsir terlipat tepi habis.. Z terkejut sampai menjerit sikit, tapi lepas tu senyum.. Iya lah, pandangan terbuka luas camtu memang tak ada orang akan nampak (KLCC macam 3, 4 kilometer jauhnya… agaknya)..

Aku biarkan pintu balcony terbuka. Z pun tak kisah.. Aku sambung main pantat Z di hadapan KL, sampai Z climax kali kedua. Katil pun tak sentuh lagi… Tapi itu babak kedua….

3 thoughts on “Rekod 19

  1. horny says:

    tengah baca pun dah stim habis…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s