Rekod 13

Aku tak ingat macamana sebenarnya aku dapat nikmat blow job dari Z. Yang aku pasti, aku dapat nikmat jilat pantat Z dulu sebelum dia kulum konek aku. Satu lagi, aku rasa berbulan juga lepas bernikah yang aku mula jilat pantat dengan kelentit dia betul-betul. Aku bukan cakap pasal cium pantat sikit-sikit. Yang itu, minggu pertama lepas nikah pun aku dah buat. First time aku cium pantat Z, dia punyalah malu dan segan sampai dia rapat terus kaki dia merengek malu.

Episod pertama kali aku jilat pantat dengan kelentit Z tu, aku kena tunda untuk mengingatkan sebetul yang boleh. Sekarangni, ingatan aku kali pertama dia kulum konek aku, lebih kuat ingatannya.

Kalau tak silap, dia berlaku lebih kurang sehari dua lepas kali pertama kitorang tengok video lucah. Aku pernah tengok video lucah sebelum nikah pun – tak payah lah sorok-sorok, ngaku jer. Cable TV kat US memang bebas, lagi-lagi Cinemax tengah malam minggu, mesti ada erotic movie. Ada sekali tu, aku dengan Z tengok cerita erotic tu, tak silap aku tajuk Lady Chatterlie agaknya. Soft porn. Bogel memang bogel betul, scene kongkek ada, tapi konek lelaki tak tunjuk, dan bukan macam full porno yang tunjuk terang-terang batang konek keluar masuk pantat sampai pancut air mani. Aku pun sebut kat Z, kalau tengok porno boleh nampak semua sekali. Macam biasa, Z pun kata… EEEEIII..!! Teruknya!

Dipendekkan cerita, aku diam-diam sewa satu video blue. Murah jer, USD2 untuk 3 hari. Video keset VHS, time tu takde DVD lagi. Bila tengah lepak-lepak kat rumah sesambil buat assignment, aku pun cakap kat Z aku ada video blue. Dia terkejut… tak nak.. tak nak… dia kata. Tapi, teruja jugak. Aku cakap, cerita blue semua cerita bohong. Perempuan dia, lelaki dia, semua bohong tu. Lepas tu, aku cakap, jangan compare batang aku dengan batang pelakon porno tu. Aku pun tak akan banding dia dengan pelakon porno tu. Aku bukan apa, Z ni ada inferiority complex. Dia selalu cakap tetek dia kecik, badan tak cantik, rupa tak cantik. Dia selalu kata dia takut aku jemu dengan tak puas dengan dia. Payah aku nak yakinkan dia. Ni pun, dah 25 tahun kahwin pun tak yakin-yakin.

Camnerpun, terpasang jugak video blue tu. Tak boleh nak sorok lah, aku lelaki normal, memang aku terangsang. Batang konek aku mencanak bila mula adegan perempuan tu londeh seluar lelaki dan dengan rakus mengulum batang lelaki yang nampak 9″ panjang. Menganga mulut Z tengok. Z duduk atas sofa futon, aku duduk sebelah belakang sikit, aku peluk Z dari belakang, tangan aku menjalar cari lubang puki dia. Macam basah.

Abang nak Z buat camtu ke..? Z tanya. Aku kata, asalkan Z sendiri suka. Z kata, air madzi kan najis? Camana? Aku time tu tak la arif pun. Aku cakap, entahlah… tak tau. Cerita blue tu tak habis tengok pun. Lepas adegan pertama yang berakhir dengan lelaki tu pancut air mani dia ke mulut perempuan yang menganga – rugi lelaki tak rasa pancut dalam pantat – kitorang terus bogel dalam macam 5 saat (agaknya), kongkek ganas..!

Agaknya, 3 ke 4 hari lepas tengok video tu yang Z mula kan. Aku ingat, aku lepas mandi, dia lepas masak. Aku bogel jer, cuma tuala kecil jer aku guna lap badan dengan rambut. Aku duduk kat futon, pasang TV, sambil bogel. Apa nak kisah, bukan ada aurat laki bini, kan? Z datang, melutut depan aku. Aku ingat dia kata, Wow.. segar..! Batang aku lembik jer masa tu. Z nak ke? Aku tanya. Dia cakap, nanti la, lepas Isyak. Tapi, tangan dia dah capai konek aku. Dia cium kepala butoh aku. Dia cium tepi batang aku. Dia kata, kesian dia satu hari terperap.

Kemudian, dia pandang terus ke mata aku. Perlahan-lahan, dia rapatkan mulut dia ke konek aku, dia buka mulut dia sedikit, dan dengan perlahan konek aku masuk kedalam mulut dia… sikit… sikit… sampai tak boleh masuk lagi. Adui.. nafas aku tersekat, lepas tu laju.. Konek aku terus keras. Z rapatkan bibir dia, dan dia mula sedut, sambil dia tarik keluar konek aku perlahan-lahan… Aku macam  nak mati rasanya..!!

Dia ulang kali kedua… Aku nak mati lagi… Dia ulang kali ketiga dengan sedutan yang makin kuat.. Aku tak tahan, mungkin kali ke empat ke atau ke lima, sempat-sempat konek aku keluar dari mulut dia, aku terpancut dengan kuat betul..! Aku tak bohong, sampai kena TV (jarak cuma 5 kaki dari futon, studio apartment la kan…). Muka Z jangan cakap la, berselepet air mani aku..

Z dengan senyum puas, dia pegang konek, pimpin aku sambil pegang konek aku masuk bilik mandi. Kami mandi sama-sama, kali kedua untuk aku dalam tempoh 20 minit. Yang aku ingat malam tu, aku tak rodok pantat dia dengan konek aku. Tapi, aku jilat, kulum dan sedut pantat dengan kelentit dia sepuas-puas hati aku. Z cum 2 kali.

One thought on “Rekod 13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s