Rekod 9

Memang dah lama sangat aku tinggal rekod nih… Itu la.. Takut hangat-hangat taik ayam, memang betul pun jadi camtu. Dulu, aku nak buat stail kronologi, tapi sekarang sebab dah makin tua, dah makin tak ingat dah.. So, aku akan cerita yang mana aku ingat jer…..

Ada sekali tu, aku pergi bercuti dengan satu family. Mak Z pun ada sekali. Masa tu, anak aku dah dua orang agaknya, betul aku tak ingat. Agaknya, sekitar tahun 1997 cam itu lah. Tapi, yang betul-betul ingat, kitorang pergi Pulau Pangkor. Duduk dekat resort tepi pantai, 4-bintang punya resort.

Malam pertama tu, aku perasan resort sebuah jer (sekarang, tahun 2015 nih, dah ada banyak jiran resort). Sebelah resort tu, ada pantai kosong, dalam 100 meter. Aku dah terus stim.. naik horny pulak. So, diam-diam, aku signal kat Z, aku nak buat something special… Z macam dah faham, tapi tak lah terus setuju..

Bila aktiviti habis hari pertama tu (alah… korang bukannya nak tau cerita percutian kan.??), semua orang dah melepak kat bilik, letih, semua macam nak tidur awal. Aku dah terbayang-bayang dah. Tapi, aku dengan Z ikut baring-baring, tengok video, sampai terlelap.

Tup tup.. Z yang kejut aku..!! Sambil kenyit mata. Amboi.. dia pulak excited. Mak Z tak tidur lagi. Tengah borak-borak dengan ipar aku. Lepas segarkan balik mata, aku cakap nak jalan-jalan tepi pantai malam-malam. Siap ajak sekali. Tapi diorang tak mau…. YES..!!

Pendek cerita, kitorang menyelusup ke pantai kosong tu. Takde lampu. Ada bulan, tapi malam. Bintang berjuta kan  langit. Sungguh indah. Aku ajak Z duduk atas pasir. Z siap seludup tuala rupanya. Sambil duduk kitorang terus jer beromen.. cium cium.. Mata Z risau kot-kot ada orang lalu, atau ada mat skodeng. Tapi, dia rela jer aku cium-cium dia, sedut-sedut lidah, leher dia.. dia biar jer aku raba-raba dia.. Tudung dia pun dah terlucut, tapi dia macam tak kisah..

Aku dah stim. Tangan aku memang liar dah.. aku ingat lagi aku seluk seluar dia – dia pakai seluar trek  jer, senang aku.. Aku pulak pakai seluar 3 quarter, saja tak pakai seluar dalam. Konek aku dah menegang. Z pun tolong ramas. Aku ingat lagi, Z tak pakai bra malam tu, yang mana, sangat-sangat tak pernah Z buat macam tu (setakat time tu lah..)

Aku ingat lagi, Z sendiri offer.. “abang… Z kulum abang dulu, okay..?” Aku okay jer. Tapi aku cakap, aku tengah horny giler, takut terpancut awal pulak. Z kata, tak kisah lah… Yang aku tak ingat, macamana aku jadi berani sampai aku telanjang bulat.. di atas pantai… kawasan terbuka… di bawah naungan cahaya bulan dan bintang…  dengan konek tegang.. dengan bini aku menonggeng mengulum batang konek aku dengan sungguh-sungguh…!! WOW..!!!

(Nanti aku cerita pengalaman pertama konek aku dikulum Z…)

Z tak nak bogel penuh.. Aku tak paksa.. Tapi, aku nak isap tetek dia.. Seluar dia lucut habis.. Dia baring atas towel, kangkang besar… baju dia tersingkat dalam nampak tetek best dia tu.. sambil aku rodok pantat dia… Eh, lupa pulak, sebelum tu, aku jilat pantat dengan kelentit dia sampai dia basah betul… Best giler…

Kiranya, last-last, Z 95% bogel jugak..

Aku kena sambung lagi, nanti aku modify cerita nih… Tapi, pendek cerita, aku bertahan sekejap jer… Aku pakai kondom (perancang keluarga), pancut dalam pantat… Aku cum dulu.. Aku balas balik dengan raba clit dia, jilat dia, main dengan jari sampai dia pulak cum. Nasib baik tak lama. Tu dia, dua insan berbogel, berkongkek sampai pancut dan cum, di atas pantai kosong di Pulau Pangkor. Lepas terdampar  bogel sekejap, dalam 10 minit, kitorang bangun, pakai baju, dan balik bilik.

Kondom yang aku pakai yang penuh dengan air mani aku, aku ikat mati, aku tinggal elok-elok atas pantai. Aku ambik ranting kayu, aku gores..”Di sini aku kongkek bini aku tersayang..!”

3 thoughts on “Rekod 9

  1. arie says:

    Terpncut aku ble bc cter ko…bru update bro..trbaik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s