Rekod 5

xx/Sept/1990

Aku dah tak ingat malam sama atau malam berikut. Tapi malam paling bersejarah. Takde glamour apa pun. Aku dah review paper aku, dia tengah buat kerja komputer. Z jeling aku, aku jeling dia. Macam kilat dia terkam aku, horny kata dia.. Kalau tak silap aku, kain aku koyak sikit kena rentap dia.. Aku betul-betul tak ingat – dah lebih 20 tahun oooi – camne aku bogelkan dia, tapi yang aku ingat sangat-sangat, memang aku dengan Z rakus giler… Aku cakap aku nak cuba, Z faham. Dia dah keras, takut.. Aku pernah la tengok citer blue, tapi kekok giler.. Z pun tak sure nak baring camner, aku tak sure nak masuk angle camner…  Aku tak reti pun nak “multi-tasking”, sambil raba ke, peluk ke… Z pun tak reti sangat nak kangkang kaki dia… Aku ingat, aku jadi tension sebab bangang sangat tak reti kongkek…

Percaya tak… aku tak ‘jumpa’ lubang puki Z… Z tak berani pun nak sua, kangkang, atau guide konek aku… Dia saspen sangat pasal sakit… Last-last, dia baring, kaki kangkang muat-muat aku berlutut depan dia, tangan dia tutup mata dia, berkerut dahi… Aku pulak sibuk nak cari lubang pantat dia… tak jumpa betul… bila ingat jumpa, aku tolak masuk, Z mengaduh… aku adjust sikit, sama gak mengaduh… Aku naik tension sikit, bukan kat Z, tapi kat kebangangan aku… Takkan ketat sangat, aku ingat aku ada pikir.. Ada macam lubang, aku masuk, dia mengaduh lagi kuat… Cuma kepala butuh aku jer yang masuk.. Aku biar sekejap, lepas tu aku tarik keluar konek aku. Lepas tu, Z nangis… Dia takut aku kecewa… Aku sayang dia sangat-sangat… Aku peluk dia, cium dia, baring sambil peluk dia, tenangkan dia, sampai dia tidur…

Konek aku dah masuk sikit pantat dia… Tapi dia masih dara…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s