Rekod 1

2x/Ogos/1990

Nikah siang tadi. Semua ok. Petang, sempat berdua dengan bini aku, Z. Dia sugul. Dia kata dia period, sedih tak dapat bagi hadiah dara dia kat aku. Aku gelak. Memang aku stim dah, tapi aku boleh tahan. No problem. Lagipun, ramai orang, aku tension.

2 hari lepas nikah. Kitorang check-in kat motel. Nervous. Berdebar-debar. Period dia dah clear. Tak sabar, tapi malu. Bilik buat gelap habis, Z malu sangat nak bukak baju depan aku. Kitorang kiss and hugging. Best giler, kira first time macam tu. Lepas puas kiss, meraba-raba nak bukak baju. Tapi gelap sangat sampai terantuk kepala. Kitorang gelak, peluk sayang, baring lepas tu tidur… Baju tak bukak pun… Happy…..

2 thoughts on “Rekod 1

  1. […] Source: Rekod 1 […]

  2. colee1980 says:

    Pengalaman saya berlainan pulak. Calon isteri saya emak dan bapak yang pergi merisik. Dipendekkan cerita tak ada masa nak bercintan bila belajar kat Universiti. Lepas grad terus kerja di plant…sibuk dengan kerjaya je. Oleh itu bab-bab berkaitan calon isteri emak bapak yang uruskan. 3 bulan lepas merisik terus naik jinjang pelamin… bersanding dsb. Seingat saya malam pertama dan kedua kita orang peluk-peluk ringan je..tak ada lagi babak kissing sebab malu sangat. Yang pasti masih berbaju dan berkain. Konek saya tak stim pun…hampe betul! Adalah beberapa kali layan cerita blue…masa tu konek boleh tegang mencanak pulak… tapi bila tengok yang real lembik habih! Lebih kurang seminggu berlalu begitu sahaja. Minggu kedua saya dah berani buka baju tapi masih berkain pelikat. Dah mula main raba-raba breast dia dan mengusap pantat dia. Konek mula stim bila saya bau pantat dia. Sempat usap pantat dia sampai dia klimaks. Belum sempat jilat pantat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s