Permulaan

Aku ni cuma orang biasa. Average dalam segala-galanya. Tapi, sebenarnya, nafsu seks aku agak tinggi. Aku suka seks. Suka sangat-sangat. Suka kongkek, suka main pantat, rodok pantat, jilat pantat, apa-apa pasal pantat. Aku banyak fantasi. Banyak fantasi aku jadi kenyataan. Sekarang, aku dah ada sakit, dah mula ada tanda-tanda mati pucuk. Tapi, aku dah kira happy sebab sejak lebih 25 tahun, dari aku teruna sampai sekarang, aku memantat sorang pempuan jer.. bini aku.. Tak pernah aku zina dia, tak pernah ringan-ringan pun masa belum kahwin. Lepas kahwin pun kitorang virgin dekat 2 minggu… malu… Bila dah overcome malu, bila first time batang aku masuk pantat dia, pecah dara dia, dunia dah jadi syurga (sementara).. So.. aku happy, dia happy… Sekarang, aku nak rekodkan kesedapan aku selama ni… Cukup satu pantat satu batang konek… Sesambil tu, korang pikir la.. seks halal ni, nikmat lagi giler banding dengan cerita-cerita zina yang korang selalu baca…

Bukan semua rekod diari seks aku ni cerita best… Maklumlah, orang kahwin ada asam garam, mesti ada yang sedih jugak… Lepas tu, sebab aku start rekod ni lepas lebih 20 tahun, bukan semua aku ingat pun.. Yang segar tu macam masa baru-baru kahwin… So, korang jangan expect satu autobiografi seks pulak… Tak kuasa aku..

Nah.. ni diari aku, ringkas-ringkas jer… Kalau yang suami-isteri sah and halal tuh, kot-kot ada benda-benda yang aku tulis bagi idea yang menyeronokkan, teruskan… Aku happy jer… Kalau yang nak pikir zina, yang ini, tolong berambus…

Tapi sorry.. aku takut hangat-hangat taik ayam.. Lepas 2, 3 cerita, takde cerita lagi…

One thought on “Permulaan

  1. […] Source: Permulaan […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s