About

(Catatan tambahan 27 Mac 2018)

… dan penghabisan…

…di maklumkan di sini bahawa blog Diari Seks Intim ini akan dikuburkan selama-lamanya. Notis ini hanya untuk memberitahu sahaja. Kenapa nak dinyahkan kewujudannya? Aku rasa, biarlah aku simpan sebab musababnya. Selama hampir 5 tahun dengan 30 rekod intim aku dengan Z aku rakamkan, percayalah, sebab aku nak padamkan semuanya memang kuat. Aku tinggalkan teks asal bab “Permulaan” ini sebab nak mengingatkan sesiapa yang berkunjung akan tujuan asal blog aku ni.

Adakah aku akan kembali..? Kalau iya pun, mungkin dengan bahasa berkias dan tidak lucah.. atau dalam bentuk lain sekaligus… Tak ada janji…

Bagi yang pernah berkunjung, aku mintak lupakanlah semua yang aku cerita. Pastikan cerita korang laki bini adalah cerita yang terbaik untuk korang sendiri. Mohon maaf atas kesemua keterlanjuran aku, sengaja atau tidak… Bagi mereka yang berkahwin ni, aku doakan korang terus bahagia serba serbi lebih-lebih lagi seks korang suami isteri. Yang belum berkahwin, cepat-cepatlah dapatkan pasangan yang sesuai dan kahwin lah… jauhilah zina tu…

Sekian… tamat kisah…

 

Ini adalah koleksi memori yang benar. Semua yang direkodkan disini memang benar-benar berlaku. Nama, tempat, dan tarikh memang sengaja dikaburi demi melindungi identiti sebenar saya dan isteri saya.

Isi kandungan rekod-rekod ini adalah berunsur lucah. Perkataan dan ayat-ayat yang digunakan juga berunsurkan lucah. ANDA TELAH DIBERI AMARAN TENTANG KELUCAHAN BLOG INI.

Tak guna diberi amaran bahawa blog ini adalah untuk orang dewasa, atau bertaraf 18SX sahaja. Sekiranya anda masih kanak-kanak remaja pun, apa pula yang boleh menghalang anda untuk terus membaca sekiranya anda telah mencapai paparan ini?

Begitu banyak blog-blog yang ada, halaman web, koleksi-koleksi cerita yang berunsurkan seks, yang mana ceritanya lebih 99% merupakan kisah zina semata-mata. Itulah kejayaan syaitan menghasut kita. Jadi, percaya atau tidak, tujuan blog diari ini adalah untuk membuktikan segala nikmat hubungan intim antara lelaki dan perempuan boleh dinikmati dengan ikatan perkahwinan yang sah dan halal. JAUHILAH ZINA YANG MENJANJIKAN NERAKA..!!

Saya dan isteri saya adalah bukti sahih. Dan saya paparkan kisah yang benar-benar berlaku antara saya dan isteri saya sebagai bukti bahawa nikmat seks kami kalau tak sama, melebihi kesemua kisah-kisah zina yang lain. Tapi, hubungan kami HALAL..!

Kalau tak nak terima, boleh belah…

 

 

Advertisements

13 thoughts on “About

  1. awies says:

    Suke jgk nk layan ceta seks…boleh jdkn fantasi sya bersama isteri sya.

  2. aiza_azmi says:

    Saya dan suami mengekek-ngekek ketawa sampai klua2 airmata … hihihiii 😂😂😂

  3. Anonymous says:

    Sudah sebulan setengah…..when would you document your next record (record 22)? Eagerly waiting to hear from you…

  4. colee1980 says:

    SUDAH 5 BULAN MASIH BELUM UPDATE….TAK SABAR NAK GO THROUGH REKOD KE 25. HURRY UP PLEASE

  5. Anonymous says:

    Nice.

  6. Anonymous says:

    Nice

  7. Shinobi says:

    Where r u now? Dead or alive since havent heard of you n never updated your diary for nearly two years now… well hopefully you both are still good n still living in successful life… wish to read catatan 25 but till now it never happens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s