Rekod 8

xx/Okt/1990

Masa awal-awal camni, aku mintak Z kalau boleh aku nak tengok puki dia betul-betul… Iyelah, walaupun aku pernah tengok sekali dua cerita blue porno, aku tak pernah pulak tengok pantat yang “live” dekat-dekat camtu… Selama ni, asyik sibuk  nak rodok dengan raba-raba jer… Pelik gak, Z cakap dia sendiri pun tak ingin tengok puki dia sendiri… Sejak berapa malam, memang konek aku dah sedap memantat dia tu, merodok masuk keluar, tapi tak pulak aku “study” lubang nikmat tuh…

Aku tak ingat sangat first time ni, lepas kongkek ke atau sebelum… Tapi sesambil baring-baring telanjang bulat tu, aku mintak dia kangkang kaki sebab nak tengok faraj dia tu.. Tu la first time aku tengok ala klinikal… Z rasa pelik, asyik-asyik ‘eeeii.. uueeekkk..’ Tak tau la aku pasal tu.. Dia geli gelaman, memikir camne la tempat dia kencing tu jadi barang yang aku nak sangat…

Aahh. camner pun, Z relakan jugak.. Aku ingat lagi imej dia baring, terkangkang sikit dengan lutut melipat ke atas sikit… Tapi dia tutup muka dengan tangan… geli campur malu… Aku pun, tengok ler pantat dia, takde lindung-lindung lagi… Aku pegang lembut bibir pantat dia, aku selak sikit, FULAMAK… nampak bijik kelentit dia… pink semacam… macam konek mini.. tegak pulak tu…. Z tengah basah… aku selak lagi, aku tengok pulak lubang pantat dia tu.. lubang yang aku dok rodok dengan konek aku dah berkali-kali dah sejak aku berjaya mahkotakan teruna aku dengan dara dia… Tak sangka, kecik sempit gak lubang pantat dia tuh…

Z alih kaki… dah tak sanggup tahan malu… Aku pulak pikir, itulah pandangan yang tersangat indah untuk aku….

Aku rasa, lepas tu kitorang kongkek lagi… Aku macam ada imej kat kepala yang kami tarik selimut,aku  panjat badan dia, Z dengan penuh rela sua pantat dia kat konek aku…. Perghhh.. sedap giler…

 

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s